Кои сме ние?

“Прайс Интернешънъл” ЕООД е компания с повече от 10 години опит, специализирана в разработката на софтуерни решения, конфигурация и поддръжка на оборудване на всички световни производители в сферата на телекомуникациите.

В следствие на дългогодишния ни опит в сферата на софтуерни решения за кол центрове и разнообранието от реализирани проекти в собствен кол център, можем да предоставим обслужване на: телефон на потребителя 24/7; телемаркетинг; провеждане на анкети, проучване на пазара; изработка на видеовизитка или видеопредставяне.


Popitai.bg - Национален Денонощен Информационен Център е продукт на Прайс Интернешънъл, който има за цел да събере и представи всички фирми, организации и учреждения на територията на България.

Нашият креативен екип има удоволствието да ви предложи информационна среда за представяне и публикуване на информация за вашата фирма, продукти, оферти, промоции и видео презентации. Вашата информация ще бъде достъпна чрез www.popitai.bg и денонощен телефон 0700 118 55.

Остави коментар