Шведски език - самоучител в диалози

 
 

"Шведски език-самоучител в диалози" съдържа основното от граматиката и лексиката на съвременния шведски език.

LES NOUVEAUX DE FRANCAIS
Помагало по френски език

 
 

Помагалото е предназначено за всички,които изучават френски език и които желаят да тренират и усъвършенстват уменията си за разбиране на писмена реч и за изразяване в писмена форма.

ПРАВОПИСЕН РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК

 
 

Нов, богат правописен речник, изработен професионално от авторски колектив от Българската академия на науките и Софийския университет “Св. Кл. Охридски”.

ФРЕНСКО- БЪЛГАРСКИ ТЕМАТИЧЕН РЕЧНИК

 
 

Речникът представлява интерес за всички, които изучават френски език и работят с него: ученици, студенти и преподаватели, преводачи на специализирана и художествена литература, както и за желаещите да...

Руската граматика в 348 упражнения

 
 

С това помагало вие ще усвоите граматичния материал по руски език за начално ниво и ниво на оцеляване (А1-А2) чрез обучаваща система от упражнения.

БЪЛГАРСКИ ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК

 
 

Настоящият Български тълковен речник е адресиран към всички, които проявяват интерес към словното богатство на съвременния български език.

КОРЕЙСКИ ЕЗИК ЧАСТ I

 
 

Учебникът е предназначен не само за ученици и студенти, но и за всеки, интересуващ се от корейската култура и история.

Нов компактен речник
ФРЕНСКИ

 
 

Френско-български и българско-френски Над 50 000 думи, изрази и значения в двете посоки

МАТУРАТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

 
 

Тази книга е предназначена за - абитуриенти и гимназисти, които се готвите за матура - млади хора, които се стремите да усъвършенствате знанията и уменията си по български език и литература

100 ФРЕНСКИ ДИКТОВКИ

 
 

Учебното помагало „100 френски диктовки“ е предназначено за всички, които искат да усъвършенстват правописа и граматическите си познания по френски език.

Остави коментар
0700 11855
0700 11855